AJÁNDÉKUTALVÁNY KAPHATÓ !
Tel: 30/624-18-88
Magunkról Szolgáltatások Árak Kapcsolat

Miért Wat Po?
A Wat Po Bangkok egyik legrégebbi és legnagyobb buddhista templom együttese, amely nemcsak a hatalmas fekvö buddhájáról hires, itt müködik az orvosi egyetem, a természetgyógyászati központ és a jóhírű Wat Po masszázsiskola is.

Jómagam is azon szerencsések közé tartozom, akik e többszázéves falak között sajátították el a thai masszázs tudományát.

A Wat Po-ba betérve az ember szinte egy másik dimenzióban találja magát, hihetetlen meghittséget, nyugalmat sugároz.

Szeretném, ha hozzám betérve is ugyanez az érzés kerítené hatalmába a kedves látogatót, mintha csak a Wat Po kertjében sétálgatna, maga mögött hagyva a túlhajszolt hétköznapokat egy kis szigetre talál Győr belvárosában.

Kapcsolja ki mobiltelefonját, szánjon magának minimum egy órát a kikapcsolódásra egy thai masszázs által. Higgye el, érdemes...

A stúdió Győrött, a belváros szívében található. A közelben, a Rába parton ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Kellemes környezetben található stúdiómban természetesen zuhanyozási lehetőséget is kínálok.

Névnapra, születésnapra, különleges alkalmakra ajándékozzon masszázs ajándékutalványt!


Tempo és Allianz Hungária Egészségpénztár szerződött partnere.


Szeretettel várom stúdiómban.
Arany Éva

 
masszázs,thai,thai masszázs,wat po,wat pho,győr,lábreflex,lábmasszázs,fejmasszázs,hot stone,bazaltkő,choocoa,csokoládé,aroma,terápia,magyarország,rózsa,rózsamasszázs,wellness,wellness-csomag,kikapcsolódás,bioptron ii,bioptron 2,fényterápia,klinikai fényterápia,biostimuláció,fájdalomcsillapítás,olajos masszázs